Previous Next

Vremenski uvjeti na završetku 2022. godine dozvolili su nam tek tri susreta. Airsoft susreti koje smo organizirali odvili su se na poligonu Tiglin u Jerovcu te u Lepoglavi na terenu Vudelje dok smo treći susret posjetili kao gosti u Čakovcu na poziv AK Fenix. Hladniji uvjeti u ovo doba godine uvijek zahtijevaju veći napor, veću količinu opreme za zaštitu od hladnoće, ali i rezervne opreme poput zamjenskih baterija te se iz tog razloga zahvaljujemo svim ljubiteljima airsofta koji su uložili dodatni trud kako bi se ovi susreti održali. Zahvaljujemo svim pojedincima i klubovima na njihovoj ulozi u širenju naše airsoft priče koji nas nerijetko posjećuju i pozivaju na susrete u njihovoj organizaciji. Osim airsoft susreta aktivno se radilo na predstavljanju postave militarija u sklopu klupskih prostorija kao i dopunjavanju iste.

Možemo zaključiti kako je 2022. bila veoma uspješna za djelovanje Kluba, osim brojnih susreta na kojima smo sudjelovali i dodjele klupskih prostorija, sklopljena su i mnoga poznanstva, ali i prijateljstva te ovim putem želimo zahvaliti svim našim suigračima i posjetiteljima jer bez vas naša priča ostala bi samo priča.

Ukoliko želite na bilo koji način ostvariti suradnju možete nas posjetiti na nekom od susreta uz prethodnu najavu ili u klupskim prostorijama, a kontaktirati nas možete putem:

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

Previous Next

Iza nas je nekoliko veoma aktivnih mjeseci u kojima smo postigli mnogo.

Kroz navedeno razdoblje sudjelovali smo na ukupno 12 airsoft susreta. Osim na našem poligonu Tiglin gdje nas posjećuju naši brojni prijateljski klubovi te zainteresirani freelanceri, gostovali smo na susretima ekipe ZAZ na Borongaju, kod ekipe AU Podravina u Koprivnici te u Malom Taboru kod ekipe AT Šus. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u promoviranju airsoft aktivnosti te doprinijeli podizanju dobre atmosfere na provedenim susretima. Nakon provedenih susreta na poligonu Tiglin nerijetko se druženje nastavlja u klupskim prostorijama u centru Lepoglave.

Ovog ljeta po prvi put su otvorena vrata klupskih prostorija za posjete javnosti koje osim za druženja, planiranja i raspravljanja u sferi airsofta služe kao prostor za izložbu vojnih eksponata. S ponosom možemo reći kako je ideja ovakve izložbe velikodušno prihvaćena te se kolekcija gotovo svakim novim posjetom proširuje, a svaka pa i ona najmanja sitnica u izložbi iza sebe krije zanimljivu i neponovljivu priču.

Još jedna zanimljiva suradnja ostvarena je pod pokroviteljstvom grada Lepoglave te partnerima TKIC i Turističkom Zajednicom Grada Lepoglave kroz aktivnost pod nazivom „Viteški kamp“ tijekom koje su posjetitelji u gradskom parku u Lepoglavi mogli razgledati vitešku opremu i upoznati vitezove, pripadnike Viteškog reda Sv. Nikole.

Možemo zaključiti kako se aktivnosti nižu jedna iza druge, a to iziskuje mnogo vremena, organizacije, truda i volje, no i sve to zajedno ne bi bilo dovoljno ukoliko ne bi bilo ljudi koji sve to prepoznaju, posjećuju nas i cijene. Zato ovim putem želimo zahvaliti svima koji pomažu širiti našu priču i na tome smo beskrajno zahvalni, a posebice zahvaljujemo našem sponzoru Hunter & KŽ (https://hunter-kz.com/hr/ ) na brojnim pogodnostima, Lovačkom društvu Jelen iz Jerovca na ustupljenom prostoru, gradu Lepoglavi i Turističkoj Zajednici grada Lepoglave na ostvarenoj suradnji.

Ukoliko želite na bilo koji način ostvariti suradnju možete nas posjetiti na nekom od susreta uz prethodnu najavu ili u klupskim prostorijama, a kontaktirati nas možete putem:

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

 

 

Previous Next

Ove je godine P.A.S. Klub Lepoglava na natječaju Grada Lepoglave dobio na korištenje prostorije u "staroj ambulanti" u Lepoglavi.  

S obzirom na to da se radi o gotovo 50 kvadratnih metara jedan dio bit će korišten kao prostorija za administracijske poslove Kluba čime bi rad udruge trebao biti još aktivniji i efikasniji dok bi drugi dio bio korišten kao izložbeni prostor u kojem bi se nalazila postava militarija. 

Izložbeni prostor popunjavao  bi se u suradnji s braniteljskim udrugama te ostalim udrugama i pojedincima s kojima su već dogovorene aktivnosti. 

Uređenje prostorija već je počelo, a planiramo kako bi uskoro otvorili vrata te će nas tada sve zainteresirane organizacije i pojedinci moći posjetiti te razgledati postavu koja će se s vremenom nadopunjavati,  a isto tako moći će se informirati o radu Kluba kao i o potencijalnoj suradnji. 

Što se tiče provedbi aktivnosti vezanih uz airsoft susrete vrijeme nas je itekako poslužilo te se možemo pohvaliti s već provedenih 8 susreta od kojih su neki bili u našoj organizaciji te su se provodili na šumskim terenima Vodelje i Tiglin dok su ostali susreti bili gostujući, a gostovali smo kod AK FOX ZAGORJE u Stubičkoj Slatini, na poligonu Borongaj u organizaciji Zagrebačke Airsoft Zajednice (ZAZ) te u Humu na Sutli na susretu u organizaciji AT Šus-a. 

Zahvaljujemo svima koji su nas posjećivali na korektnosti, dobroj atmosferi, trudu i fair play igri te se nadamo da smo isto takve pozitivne emocije i mi donijeli na gostujuće susrete. 

Posebna zahvala ide i našem sponzoru Hunter & KŽ d.o.o. (https://hunter-kz.com/hr/ ) na brojnim pogodnostima i nagradama. Također, veliko hvala pojedincima i lokalnim zajednicama koje su bile susretljive te nam ustupile potrebne prostorije. 

Još bi samo mogli spomenuti kako smo bogatiji za nekoliko članova koji će uz postojeće članove i dalje promicati aktivnosti vezane uz rad Kluba, a ako želite i Vi postati članom ili jednostavno ostvariti bilo kakvu vrstu suradnje možete nas kontaktirati putem navedenih društvenih mreža. 

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/ 

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/ 

 

Previous Next

Sve topliji dani omogućili su da naše aktivnosti na otvorenom provodimo sve češće te smo iz tog razloga tijekom proljeća i početka ljeta proveli gotovo sve vikende na terenima, osim kada bi nas spriječile vremenske neprilike. Susrete smo organizirali na poligonu Tiglin gdje smo nakon dinamičnih, atraktivnih i fair play susreta nerijetko pripremali zakusku za sve sudionike kako bi vratili utrošenu energiju. Osim održavanja susreta na Tiglinu, posjetili smo AK Varaždin na njihovom terenu Glinište. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i promicanju airsoft aktivnosti te dobroj atmosferi koju donose na teren. Također, zahvaljujemo našem sponzoru Hunter & KŽ (https://hunter-kz.com/hr/ ) na brojnim pogodnostima.

Osim airsoft susreta održana je 5. Airsoft konvencija u sklopu obilježavanja Dana oružanih snaga RH u gradskom parku u Lepoglavi u suradnji s Udrugom Branitelja Hrvatske Lepoglava na kojima su brojni klubovi i udruge izlagali replike i opremu. Mnogo energije i truda uloženo je u opremanje klupskih prostorija te su prvi posjetitelji već razgledali postav militarija, ali i prilikom razgledavanja donijeli razne eksponate iste tematike te na taj način donirali dio svojih uspomena i doživljaja kako bi ih i Vi mogli razgledati.

Kako je već ranije spomenuto klupske prostorije dobili smo na korištenje prijavom na natječaj grada Lepoglave, a osim ustupanja prostorija na natječaju za financijsku pomoć neprofitnim udrugama također od strane grada Lepoglave odobrena nam je financijska pomoć za opremanje tih prostorija i provedbu aktivnosti. Također, prijavom na natječaj Varaždinske županije odobrena nam je financijska pomoć kao neprofitnoj udruzi za promicanje aktivnosti kojima se Klub bavi.

Zahvaljujemo svima koji su nas prepoznali kao Klub s velikim potencijalom, koji nas nesebično posjećuju i pomažu svojim donacijama, ali i jednostavno lijepim riječima koje nas motiviraju da nastavljamo raditi to što radimo. Zahvaljujemo brojnim pojedincima i udrugama koji su nas već posjetili u klupskim prostorijama i sa zanimanjem upijali svaku riječ promatrajući izložene eksponate. Isto tako veliko hvala svima koji su doprinijeli proširivanju postavu militarija, a ako i Vi imate nešto iz domene Domovinskog rata što želite izložiti (bilo privremeno, bilo trajno) kontaktirajte nas putem:

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

 

Previous Next

Na kraju godine možemo zaključiti kako je P.A.S. Klub Lepoglava proveo puno aktivnosti i postigao mnogo u jako malo vremena s obzirom na to da nam je i ove godine djelomično bilo onemogućeno provođenje susreta kako bi se ispoštovale epidemiološke mjere vezane uz sprječavanje i suzbijanje bolesti COVID-19.

Ove godine nekadašnji središnji susret Mountain Storm proveden je u ležernijem ruhu kao završni susret, a zamijenjen je serijom susreta pod nazivom Operation Blackroot. Na tim susretima objedinjeni su novi, atraktivniji scenariji, a pripreme potrebnih materijala i isprobavanja istih počele su mjesecima ranije. Veliku ulogu u ovoj seriji susreta odigrali su role playeri koji su svojom maštom i posebnošću podigli atmosferu i atraktivnost susreta. Zahvaljujemo svima koji su svoje vrijeme uložili u pripremu te svim sudionicima koji su pomno slušali i pratili upute.

U ovoj godini sudjelovali smo ukupno na 24 susreta od kojih je 15 bilo u našoj organizaciji na šumskim poligonima Tiglin i Vodelje na kojima nas je posjetilo ukupno 450 posjetitelja te 9 gostovanja kod ostalih klubova. Među navedenim susretima uspjeli smo provesti i humanitarne kao i donatorske akcije te zahvaljujemo svima koji su se odazvali i pomogli onima kojima je pomoć potrebna.

Zahvaljujemo svima koji su nas posjećivali na fair play igri, zabavi koju su donijeli na teren i trudu koji su uložili u ispunjavanju misija. Također se zahvaljujemo i svima koji su nas pozivali na svoje susrete na mogućnosti sudjelovanja, na organizaciji i pozitivnim iskustvima.

Posebna zahvala ide i našem sponzoru Hunter & KŽ d.o.o. (https://hunter-kz.com/hr/ ) na brojnim pogodnostima i nagradama. Također i veliko hvala pojedincima i lokalnim zajednicama koje su bile susretljive te nam ustupile potrebne prostorije.

Jednostavno, VELIKO HVALA svima koji su na bilo koji način sudjelovali u radu Kluba, i najmanja sitnica nama neizmjerno puno znači, a ukoliko smo Vas zainteresirali za airsoft i rad našeg Kluba slobodno nas kontaktirajte na navedenim društvenim mrežama.

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

Page 1 of 4

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava