Previous Next

Početak 2021.

Epidemiološke mjere i vremenske prilike omogućile su početak odvijanja aktivnosti tokom veljače 2021. godine. Većina susreta u našoj organizaciji odvijala se na poligonu Tiglin, a jedan susret organiziran je na terenu Accredo Centra (Zasadbreg) koji je prvenstveno namijenjen paintball-u, ali je odlično poslužio i za airsoft susret. Također smo gostovali u Poznanovcu na poziv ekipe AT Raven.

Novost koja se polako uvodi u igru je korištenje tourniquet-a (skraćeno: ket), opreme za liječenje. Zbog trenutnih epidemioloških mjera i s obzirom na to da se većina igrača još nije susrela s upotrebom toruniqueta, liječenje se provodi kao samoliječenje, odnosno igrač sam na sebi provodi liječenje ket-om. Upotrebom ket-a smanjuje se količina šetanja do baze pa je time igra dinamičnija.

Zahvaljujemo se svim gostima koji nas posjećuju te sponzoru Hunter&Kž ( https://hunter-kz.com/hr/ ) koji doprinose razvitku igre i djelovanju Kluba, a želite li se i Vi upoznati ovim sportom i postati dio airsoft priče možete nas kontaktirati na sljedećim društvenim mreža:

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava