Previous Next

Aktivnosti kroz ljeto i jesen '22

Iza nas je nekoliko veoma aktivnih mjeseci u kojima smo postigli mnogo.

Kroz navedeno razdoblje sudjelovali smo na ukupno 12 airsoft susreta. Osim na našem poligonu Tiglin gdje nas posjećuju naši brojni prijateljski klubovi te zainteresirani freelanceri, gostovali smo na susretima ekipe ZAZ na Borongaju, kod ekipe AU Podravina u Koprivnici te u Malom Taboru kod ekipe AT Šus. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u promoviranju airsoft aktivnosti te doprinijeli podizanju dobre atmosfere na provedenim susretima. Nakon provedenih susreta na poligonu Tiglin nerijetko se druženje nastavlja u klupskim prostorijama u centru Lepoglave.

Ovog ljeta po prvi put su otvorena vrata klupskih prostorija za posjete javnosti koje osim za druženja, planiranja i raspravljanja u sferi airsofta služe kao prostor za izložbu vojnih eksponata. S ponosom možemo reći kako je ideja ovakve izložbe velikodušno prihvaćena te se kolekcija gotovo svakim novim posjetom proširuje, a svaka pa i ona najmanja sitnica u izložbi iza sebe krije zanimljivu i neponovljivu priču.

Još jedna zanimljiva suradnja ostvarena je pod pokroviteljstvom grada Lepoglave te partnerima TKIC i Turističkom Zajednicom Grada Lepoglave kroz aktivnost pod nazivom „Viteški kamp“ tijekom koje su posjetitelji u gradskom parku u Lepoglavi mogli razgledati vitešku opremu i upoznati vitezove, pripadnike Viteškog reda Sv. Nikole.

Možemo zaključiti kako se aktivnosti nižu jedna iza druge, a to iziskuje mnogo vremena, organizacije, truda i volje, no i sve to zajedno ne bi bilo dovoljno ukoliko ne bi bilo ljudi koji sve to prepoznaju, posjećuju nas i cijene. Zato ovim putem želimo zahvaliti svima koji pomažu širiti našu priču i na tome smo beskrajno zahvalni, a posebice zahvaljujemo našem sponzoru Hunter & KŽ (https://hunter-kz.com/hr/ ) na brojnim pogodnostima, Lovačkom društvu Jelen iz Jerovca na ustupljenom prostoru, gradu Lepoglavi i Turističkoj Zajednici grada Lepoglave na ostvarenoj suradnji.

Ukoliko želite na bilo koji način ostvariti suradnju možete nas posjetiti na nekom od susreta uz prethodnu najavu ili u klupskim prostorijama, a kontaktirati nas možete putem:

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

 

 

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava