Airkon

Nakon jednog airsoft susreta i neformalnog razgovora, nastala je ideja o okupljanju više airsoft udruga na jednom mjestu. Razlog okupljanja bio je zamišljen kao druženje, izmjena iskustava i uspostava novih kontakata unutar airsoft zajednice. Airsoft konvencija i njezina ponuda svaki se puta širi i unapređuje.

Udruga P.A.S. klub Lepoglava organizirala je 2. airsoft konvenciju okupivši 20 udruga koje su se u lepoglavskom Domu kulture predstavile zainteresiranim posjetiteljima te podijelile iskustva o aktivnostima koje provode. A te su aktivnosti prepoznate kao novi vid turističke ponude lepoglavskog kraja i kao aktivnosti koje donose nove mogućnosti građanima za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Airkon II 2017

Udruga P.A.S. klub Lepoglava organizirala je 1. airsoft konvenciju okupivši 14 udruga koje su se u lepoglavskom Domu kulture predstavile zainteresiranim posjetiteljima te podijelile iskustva o aktivnostima koje provode. Te su aktivnosti prepoznate kao novi vid turističke ponude lepoglavskog kraja i kao aktivnosti koje donose nove mogućnosti građanima za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Airkon I 2016

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava