Tereni

P.A.S. klub Lepoglava na korištenje ima 2 terena. Teren na Vudelju (sjeverna strana Ivanščice) prikladan je za scenarije i zadatke u šumi, dok je drugi kompleks zgrada bivšeg Zagorjepleta koji nudi mogućnost za scenarije bliske borbe, odnosno CQB (Close quarters battle). Na taj način moguće je obuhvatiti širi spektar simulacijskih borbi i omogućiti sudionicima kreativnije zadatke i izazove.

Napušteni kamenolom iznad Lepoglave je zahtjevan brdski teren na Ivanščici sa prirodnim zaklonima. Kapaciteta je od 30 do 70 igrača.

Vudelje

Kompleks „Zagorjeplet“ dan je na korištenje udruzi „P.A.S. klub Lepoglava“ po ovlaštenju vlasnika objekta. Udruga se obvezala da će održavati kompleks sukladno svojim mogućnostima, te djelomično zaustaviti propadanje i devastaciju objekta. Kompleks se sastoji od upravne zgrade na koju se veže veliki hangar sa nekoliko manjih radionica. Velika hala nije upotrebljiva zbog industrijskog ulja koje je na podu. Drugi dio sastoji se od zgrade koja ima jednu veliku halu, dvije male hale i nekoliko manjih prostorija. Kapaciteta je do 30 igrača.

Zagorjeplet

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava