Previous Next

Šumski airsoft susreti

Kroz prethodnih nekoliko mjeseci organizirali smo i sudjelovali na airsoft susretima u šumskom okruženju. S proljećem tereni takvog tipa postaju bujniji, trnovitiji, nepregledniji i samim time zahtjevniji. Uz to česte kiše stvaraju dodatne neprilike na terenima, ali igrače s dovoljno volje niti kiša ne može spriječiti da se dobro zabave, a to potvrđuje susret u Donjoj Bistri kod AT Predator. No, ne stvara samo kiša probleme već i jako sunce i sparina, a takva situacija zahvatila je igrače na susretu u organizaciji AK Varaždina u Gliništu (Varaždin) pa valja još jednom napomenuti kako na susret treba doći s dovoljno vode, a poželjno je imati i repelente zbog močvarnih područja koje ima gotovo svaki teren. Osim ovih poligona članovi P.A.S. Kluba Lepoglava posjetili su i poligon Zagrebačke Airsoft Zajednice (ZAZ) na Bornogaju, a susreti u organizaciji Kluba provodili su se na terenu Tiglin gdje su nas posjetili Black Wolves, AK FOX, Kune, AK Varaždin, ASK Brzi Okidač, Barakude i ostali.

Zahvaljujemo svima na poštenoj igri, volji i trudu koje ulažu u unaprijeđenje svakog susreta, ugodnom društvu te promicanju airsofta u zajednici. Također zahvaljujemo našem sponzoru Hunter & KŽ.d.o.o. (https://hunter-kz.com/hr/) na brojnim pogodnostima.

Ukoliko nam se želite pridružiti, zaigrati s nama ili nas jednostavno upoznati možete nas kontaktirati na dolje navedenim društvenim mrežama:

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava