Mountain storm

Glavni godišnji airsoft susret koji je pokrenut 2014. sa zadaćom da se udruga okuša i u organiziranju većih okupljanja. Susret se održava krajem studenog i glavna karakteristika mu je ekstremni teren i vremenske prilike. Iako se okupljanje provodi u ekstremnim uvjetima, svake godine su sva mjesta igrača popunjena i uvihek se traži mjesto više.

Na području starog kamenoloma Vudelje, u organizaciji udruge P.A.S. Lepoglava (paintball, airsoft survival) održan je ‘4. Mountain storm 2017 – Episode: You Better Run’. Usprkos lošem vremenu, 70 – ak zaljubljenika u ovu aktivnost dan je provelo obavljajući dodijeljene im misije, te uz međusobno nadmudrivanje.

MS 2017

Na području napuštenog kamenoloma Vudelje iznad Lepoglave održana je airsoft-simulacijska igra "Mountain Storm 2016". Usprkos vremenu koje je obilježilo izmjena kiše, magle i niske temperature, normalne za ovo doba godine, 60 sudionika airsoft-simulacijske igre "Mountain Storm 2016" ispunjavalo je zadatke koje su pred njih postavljeni od strane organizatora.

MS 2016

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava