Previous Next

Završetak 2021.

Na kraju godine možemo zaključiti kako je P.A.S. Klub Lepoglava proveo puno aktivnosti i postigao mnogo u jako malo vremena s obzirom na to da nam je i ove godine djelomično bilo onemogućeno provođenje susreta kako bi se ispoštovale epidemiološke mjere vezane uz sprječavanje i suzbijanje bolesti COVID-19.

Ove godine nekadašnji središnji susret Mountain Storm proveden je u ležernijem ruhu kao završni susret, a zamijenjen je serijom susreta pod nazivom Operation Blackroot. Na tim susretima objedinjeni su novi, atraktivniji scenariji, a pripreme potrebnih materijala i isprobavanja istih počele su mjesecima ranije. Veliku ulogu u ovoj seriji susreta odigrali su role playeri koji su svojom maštom i posebnošću podigli atmosferu i atraktivnost susreta. Zahvaljujemo svima koji su svoje vrijeme uložili u pripremu te svim sudionicima koji su pomno slušali i pratili upute.

U ovoj godini sudjelovali smo ukupno na 24 susreta od kojih je 15 bilo u našoj organizaciji na šumskim poligonima Tiglin i Vodelje na kojima nas je posjetilo ukupno 450 posjetitelja te 9 gostovanja kod ostalih klubova. Među navedenim susretima uspjeli smo provesti i humanitarne kao i donatorske akcije te zahvaljujemo svima koji su se odazvali i pomogli onima kojima je pomoć potrebna.

Zahvaljujemo svima koji su nas posjećivali na fair play igri, zabavi koju su donijeli na teren i trudu koji su uložili u ispunjavanju misija. Također se zahvaljujemo i svima koji su nas pozivali na svoje susrete na mogućnosti sudjelovanja, na organizaciji i pozitivnim iskustvima.

Posebna zahvala ide i našem sponzoru Hunter & KŽ d.o.o. (https://hunter-kz.com/hr/ ) na brojnim pogodnostima i nagradama. Također i veliko hvala pojedincima i lokalnim zajednicama koje su bile susretljive te nam ustupile potrebne prostorije.

Jednostavno, VELIKO HVALA svima koji su na bilo koji način sudjelovali u radu Kluba, i najmanja sitnica nama neizmjerno puno znači, a ukoliko smo Vas zainteresirali za airsoft i rad našeg Kluba slobodno nas kontaktirajte na navedenim društvenim mrežama.

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava