Previous Next

Završetak 2022.

Vremenski uvjeti na završetku 2022. godine dozvolili su nam tek tri susreta. Airsoft susreti koje smo organizirali odvili su se na poligonu Tiglin u Jerovcu te u Lepoglavi na terenu Vudelje dok smo treći susret posjetili kao gosti u Čakovcu na poziv AK Fenix. Hladniji uvjeti u ovo doba godine uvijek zahtijevaju veći napor, veću količinu opreme za zaštitu od hladnoće, ali i rezervne opreme poput zamjenskih baterija te se iz tog razloga zahvaljujemo svim ljubiteljima airsofta koji su uložili dodatni trud kako bi se ovi susreti održali. Zahvaljujemo svim pojedincima i klubovima na njihovoj ulozi u širenju naše airsoft priče koji nas nerijetko posjećuju i pozivaju na susrete u njihovoj organizaciji. Osim airsoft susreta aktivno se radilo na predstavljanju postave militarija u sklopu klupskih prostorija kao i dopunjavanju iste.

Možemo zaključiti kako je 2022. bila veoma uspješna za djelovanje Kluba, osim brojnih susreta na kojima smo sudjelovali i dodjele klupskih prostorija, sklopljena su i mnoga poznanstva, ali i prijateljstva te ovim putem želimo zahvaliti svim našim suigračima i posjetiteljima jer bez vas naša priča ostala bi samo priča.

Ukoliko želite na bilo koji način ostvariti suradnju možete nas posjetiti na nekom od susreta uz prethodnu najavu ili u klupskim prostorijama, a kontaktirati nas možete putem:

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava