Previous Next

Proljeće 2022.

Sve topliji dani omogućili su da naše aktivnosti na otvorenom provodimo sve češće te smo iz tog razloga tijekom proljeća i početka ljeta proveli gotovo sve vikende na terenima, osim kada bi nas spriječile vremenske neprilike. Susrete smo organizirali na poligonu Tiglin gdje smo nakon dinamičnih, atraktivnih i fair play susreta nerijetko pripremali zakusku za sve sudionike kako bi vratili utrošenu energiju. Osim održavanja susreta na Tiglinu, posjetili smo AK Varaždin na njihovom terenu Glinište. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i promicanju airsoft aktivnosti te dobroj atmosferi koju donose na teren. Također, zahvaljujemo našem sponzoru Hunter & KŽ (https://hunter-kz.com/hr/ ) na brojnim pogodnostima.

Osim airsoft susreta održana je 5. Airsoft konvencija u sklopu obilježavanja Dana oružanih snaga RH u gradskom parku u Lepoglavi u suradnji s Udrugom Branitelja Hrvatske Lepoglava na kojima su brojni klubovi i udruge izlagali replike i opremu. Mnogo energije i truda uloženo je u opremanje klupskih prostorija te su prvi posjetitelji već razgledali postav militarija, ali i prilikom razgledavanja donijeli razne eksponate iste tematike te na taj način donirali dio svojih uspomena i doživljaja kako bi ih i Vi mogli razgledati.

Kako je već ranije spomenuto klupske prostorije dobili smo na korištenje prijavom na natječaj grada Lepoglave, a osim ustupanja prostorija na natječaju za financijsku pomoć neprofitnim udrugama također od strane grada Lepoglave odobrena nam je financijska pomoć za opremanje tih prostorija i provedbu aktivnosti. Također, prijavom na natječaj Varaždinske županije odobrena nam je financijska pomoć kao neprofitnoj udruzi za promicanje aktivnosti kojima se Klub bavi.

Zahvaljujemo svima koji su nas prepoznali kao Klub s velikim potencijalom, koji nas nesebično posjećuju i pomažu svojim donacijama, ali i jednostavno lijepim riječima koje nas motiviraju da nastavljamo raditi to što radimo. Zahvaljujemo brojnim pojedincima i udrugama koji su nas već posjetili u klupskim prostorijama i sa zanimanjem upijali svaku riječ promatrajući izložene eksponate. Isto tako veliko hvala svima koji su doprinijeli proširivanju postavu militarija, a ako i Vi imate nešto iz domene Domovinskog rata što želite izložiti (bilo privremeno, bilo trajno) kontaktirajte nas putem:

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

 

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava