Previous Next

Klupske prostorije i susreti

Ove je godine P.A.S. Klub Lepoglava na natječaju Grada Lepoglave dobio na korištenje prostorije u "staroj ambulanti" u Lepoglavi.  

S obzirom na to da se radi o gotovo 50 kvadratnih metara jedan dio bit će korišten kao prostorija za administracijske poslove Kluba čime bi rad udruge trebao biti još aktivniji i efikasniji dok bi drugi dio bio korišten kao izložbeni prostor u kojem bi se nalazila postava militarija. 

Izložbeni prostor popunjavao  bi se u suradnji s braniteljskim udrugama te ostalim udrugama i pojedincima s kojima su već dogovorene aktivnosti. 

Uređenje prostorija već je počelo, a planiramo kako bi uskoro otvorili vrata te će nas tada sve zainteresirane organizacije i pojedinci moći posjetiti te razgledati postavu koja će se s vremenom nadopunjavati,  a isto tako moći će se informirati o radu Kluba kao i o potencijalnoj suradnji. 

Što se tiče provedbi aktivnosti vezanih uz airsoft susrete vrijeme nas je itekako poslužilo te se možemo pohvaliti s već provedenih 8 susreta od kojih su neki bili u našoj organizaciji te su se provodili na šumskim terenima Vodelje i Tiglin dok su ostali susreti bili gostujući, a gostovali smo kod AK FOX ZAGORJE u Stubičkoj Slatini, na poligonu Borongaj u organizaciji Zagrebačke Airsoft Zajednice (ZAZ) te u Humu na Sutli na susretu u organizaciji AT Šus-a. 

Zahvaljujemo svima koji su nas posjećivali na korektnosti, dobroj atmosferi, trudu i fair play igri te se nadamo da smo isto takve pozitivne emocije i mi donijeli na gostujuće susrete. 

Posebna zahvala ide i našem sponzoru Hunter & KŽ d.o.o. (https://hunter-kz.com/hr/ ) na brojnim pogodnostima i nagradama. Također, veliko hvala pojedincima i lokalnim zajednicama koje su bile susretljive te nam ustupile potrebne prostorije. 

Još bi samo mogli spomenuti kako smo bogatiji za nekoliko članova koji će uz postojeće članove i dalje promicati aktivnosti vezane uz rad Kluba, a ako želite i Vi postati članom ili jednostavno ostvariti bilo kakvu vrstu suradnje možete nas kontaktirati putem navedenih društvenih mreža. 

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/ 

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/ 

 

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava