Previous Next

Topliji dani 2023.

Topliji dani omogućili su češći boravak u prirodi, a samim time češće susrete. Jedan od novo isprobanih scenarija koji je ostao u pozitivnom sjećanju svih prisutnih je TEAM vs TEAM scenarij u kojem su ljudi u timovima po troje ispunjavali misije. Misije su svakim novim susretom sve kreativnije, a igrači uvježbaniji pa se tako sada već svi koji nas redovito posjećuju solidno snalaze pomoću koordinata na poligonu.
Osim susreta u organizaciji P.A.S. Kluba, naši su članovi gostovali i na poligonima prijateljskih klubova pa smo tako posjetili AU Karlovačka u Karlovcu, AK Varaždin na terenu Glinište, AT Raven u Poznanovcu, ASK Legionare na dvodnevnom susretu u Voćinu tokom kojeg se kampiralo u šatorima i iskusile čari noćnih misija.


Zahvaljujemo svima koji su nam omogućili da zajedno uživamo u ovom sportu, doprinijeli atraktivnosti i fair play igri te nam pristupili pozitivnim stavom.
Osim sudjelovanja na airsoft susretima angažiranost Kluba vidljiva je i kroz provedbu Dana otvorenih vrata Klupskih prostorija tokom koje nam se ponovo pridružio Viteški red Sv. Nikole iz Varaždina te ponudio posjetiteljima viteške atrakcije. Također Klub je i ove godine sudjelovao na obilježavanju Dana HKOV i OSRH gdje je predstavljen rad udruga te jedan mali dio postava militarija koji je moguće razgledati u klupskim prostorijama.


Još jednom zahvaljujemo svima koji na bilo koji način promiću rad Kluba na bilo koji način, a ako nas i Vi želite posjetiti to možete učiti uz prethodnu najavu, a kontaktirati nas možete na: https://linktr.ee/pasklublepoglava

 

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava