Previous Next

Početak 2023.

Vremenske prilike dozvolile su da se susreti počinju odvijati već u prvoj polovici siječnja te je tada otvorena sezona 2023.godine za P.A.S. klub na terenu Tiglin.
Osim susreta u našoj organizaciji, prijateljski klubovi također su s nestrpljenjem dočekali povoljne vremenske uvijete te smo ih tako posjetili u Poznanovcu, Petrinji, mjestu Mrzlava Vas u Sloveniji te u Maloj Gorici.
Posjećujući terene prijateljskih klubova razmjenili smo brojna iskustva, iskušali se na novim terenima, isprobali nove scenarije, dobili nove ideje te stvorili brojna prijateljstva.


Zahvaljujemo AT Pande, AK Čakovec, ASK Brzi Okidač, Foxovcima, Medvedima, Predatorima, AK Posavje, freelancerima i svim ostalim timovima, klubovima ili pojedincima koji su na bilo koji način doprinijeli radu Kluba.
Osim zanimljivih i dinamičnih susreta na šumskim i CQB terenima aktivno su se popunjavale i izlagale klupske prostorije pa se tako možemo pohvaliti manifestacijom Noći otvorenih vrata, ali i raznim manjim događajima prilikom kojih
su posjetitelji mogli upoznati rad Kluba te se informirati i nešto naučiti iz sfere vojne opreme i vremena Domovinskog rata.


Zahvaljujemo svima koji nas na bilo koji način podupiru, prepoznaju vrijednost Kluba, a ste i Vi zainteresirani za bilo koje područje djelovanja Kluba, uvijek nas možete kontaktirati na sljedeće načine: https://linktr.ee/pasklublepoglava

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava