Previous Next

Završetak 2020.

Posljednji kvartal 2020. godine nije obilježen brojnim aktivnostima ili pak najznačajnijim događajem godine, Mountain Storm-om, kao što je to bilo prijašnjih godina. Ove godine Mountain Storm je trebao biti zamijenjen nečim novim i još zanimljivijim, ali cjelokupna situacija s COVID-19 pandemijom utjecala je na to da je događaj odgođen kao i većina susreta. Međutim, teren je uvijek potrebno održavati i razvijati pa su pojedinci ili manje skupine sanirali dijelove terena te izradili nove prepreke za buduće susrete.

U nekoliko tjedana proteklih mjeseci, kada je situacija bila povoljnija i mjere su dopuštale provođenje aktivnosti, organizirani su susreti na šumskom poligonu Tiglin pod nazivima Operation Reaper i Operation The Footboy. Također posjetili smo novootvoreni poligon AK Varaždin pod nazivom Glinište na susretima Terrorist Takedown i Gamble Day te smo kao dio ekipe Lavovi Zagorja sudjelovali na dvodnevnom susretu Pandemic Games u Koprivnici u organizaciji AU Podravina.

Zahvaljujemo našem sponzoru Hunter&KŽ (https://hunter-kz.com/hr/ ) na donaciji replike koja će zasigurno doprinijeti aktivnostima koje se provode u klubu. Svim klubovima koji su nas posjetili i ugostili zahvaljujemo na suradnji, korektnoj igri te se nadamo da će nam 2021. godina donijeti više druženja.

Posljednjeg mjeseca prikupljale su se donacije koje su upućene Crvenom Križu kako bi blagdane uljepšali onima kojima je to najpotrebnije, ali zbog potresa koji je nastupio posljednjih dana godine na tome nismo stali. Svoje zajedništvo, organizaciju i spremnost na pomaganje pokazali su članovi kluba i njihove obitelji kao i prijateljski klubovi prikupljajući donacije i pomažući u ugroženim gradovima i selima.

S obzirom da je prošla godina završila, a ova započela u tonu zajedništva i solidarnosti, jednakim tonom i s nadom u bolje sutra želimo Vam zdravu i uspješnu 2021. godinu, a do nekog novog druženja posjetite nepresušne izvore airsoft aktivnosti i informacija na kojima nas možete kontaktirati.

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/ 

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava