Previous Next

COVID-19 i ZP

Nakon više od dva mjeseca pauze prouzročenom virusom COVID-19, ekipa P.A.S. Kluba Lepoglava počela je krajem svibnja ponovno provoditi svoje aktivnosti. Aktivnosti su se provodile u skladu sa preporukama i mjerama stožera za civilnu zaštitu kako nebi došlo do ugožavanja zdravlja sudionika.

Airsoft susreti odvijali su se u prostoru kompleksa Zagorjeplet, a iza naziva The Reopening, Around The Corner, Saturday Afternoon Fever, Sunday Morning Fever, Grill&Guns, The Final Countdown i ZP Game kriju se zanimljivi i dinamični scenariji te korektna i poštena igra.

Zahvaljujemo se na pozivu i gostoprimstvu AT Misfits te AK FOX na čijim smo susretima sudjelovali. Također se zahvaljemo svim našim gostima na fer igri i ugodnom društvu te našem sponzoru Hunter & KŽ.d.o.o. (https://hunter-kz.com/hr/) na brojnim pogodnostima.

S obzirom da je nakon kratke igre ponovno došlo do pogoršanja situacije uzrokovane virusom COVID-19, tako su i susreti ponovno stagnirali, a kada je igra ponovno bila omogućena proveli smo posljednja dva susreta s kojim smo se oprostili s kompleksom Zagorjeplet. Naime, ova napuštena tvornica dobit će novu namjenu koja će svojim novim ljudima omogućiti bolje sutra, a nama je omogućila sate igre, zabave i druženja. P.A.S. Klub je provodio mnoge radove kako bi se spriječila devastacija tvornice, a sada provodi nove radove kako bi šumski tereni postali atraktivniji.  Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u ostvarivanju istog, a mi ćemo ovaj urbani teren zamjeniti šumskim, odnosno poligonima Tiglin (Jerovec) i Vudelje (Lepoglava).

Kako se snalazimo na šumskim terenima možete provjeriti tako da nam se pridružite, a kontaktirati nas možete na društvenim mrežama.

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

 

 

 

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava