Previous Next

P.A.S. Klub na početku godine

Prvi airsoft susret u 2020.-oj godini na kojem su sudjelovali članovi P.A.S. Klub Lepoglava odvio se u Sloveniji gdje smo gostovali zajedno s austrijskim klubovima Airsoft Sportverein Eibiswald (ASVE) te Airsoftverein Gotcha Commando Feldbach. Poziv na ovaj susret nam je uputio organizator ovog međunarodnog susreta, slovenski klub Airsoft Club Bad Company Slovenia (ACBCS).

Ulazak u 2020.godinu udruga Paintball Airsoft Survival Lepoglava obilježila  je provodeći Godišnju skupštinu koja se saziva svake godine u svrhu unaprijeđenja aktivnosti, utvrđivanja prava i obveza prema Klubu te kako bi se poboljšao sam način funkcioniranja Kluba jer znamo da uvijek može bolje.

Jedna od promjena je tako obaveza članova Kluba da moderiraju minimalno jedan susret godišnje kako bi se rasteretile osobe koje su moderirale većinu susreta i kako bi i oni češće osjetili žar i užitak igre. U siječnju su se u moderiranju okušala dva tima po tri moderatora. Na taj način su se organizaciji Kluba provela dva susreta zanimljivih naziva.

Prvi od njih bio je susret Capture The Point u kompleksu Zagorjeplet kojim su sudionici  dinamičnom i fair play igrom upotpunili subotnje poslijepodne. Drugi susret odvijao se također u kompleksu Zagorjeplet pod nazivom Assassin's Fury. Susret je obilježen brzom i dinamičnom igrom te proglašenjem najboljeg igrača susreta. Dobitnik ove titule primio je poklon bon za masažu po želji u „Salon Sanja“ od moderatora susreta.

Članovi Kluba veljaču su proveli veoma aktivno provodeći radove koji su nam nužni za sigurnu i atraktivnu igru te sudjelujući na našim i gostujućim susretima. Susreti u našim organizacijama odvijali su se svake nedjelje u mjesecu. Susreti u kompleksu Zagorjeplet odvijali su se pod vodstvom dvojice moderatora, a susreti koji su se na taj način proveli su: Set The Flag On The Beach, Cro Army te humanitarni susret za teško oboljelu djevojčicu pod nazivom Hope. Susret pod nazivom Mission Impossible proveo se na šumskom terenu Tiglin. Uz ove susrete članovi su sudjelovali i na gostujućem susretu u organizaciji AK Fox Zagorje pod nazivom Corona Virus u Slatini.

Ožujak smo započeli gostovanjem kod AK Fox Zagorje na njihovom terenu u Slatini. U našoj organizaciji održao se tek jedan, prigodan susret pod nazivom Ružica si „BB“-ila u kompleksu ZP povodom Dana žena nakon kojeg je Klub djevojkama poklonio ruže.

Naše aktivnosti ovdje su privremeno stale zbog novonastale situacije s COVID-19 jer su nam zdravlje i sigurnost naših sudionika najbitniji. Zahvaljujemo svima koji nas posjećuju na poštenoj i atraktivnoj igri te našem sponzoru Hunter & KŽ.d.o.o. na brojnim pogodnostima.

Za vrijeme pauze od airsofta prisjetite se aktivnosti kroz priloženu galeriju, a ukoliko želite vidjeti više slika ili nam se pridružiti, posjetite nas i kontaktirajte na društvenim mrežama.

Facebook stranica Kluba: https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/

Instagram profil Kluba: https://www.instagram.com/p.a.s.klublepoglava/

 

© 2020 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava