Redovna godišnja skupština

Udruga "P.A.S. (paintball, airsoft & survival) klub Lepoglava" održala je 13. siječnja redovnu godišnju skupštinu u prostorima TKIC-a u Lepoglavi.
Predstavljene su aktivnosti koje su obilježile 2017. godinu, a spomenuto je da je udruga, uz svoje redovne aktivnosti, provodila i aktivnosti obuhvaćene projektom "Avantura Lepoglava 2017", za koje je dobila financijsku potporu iz proračuna grada Lepoglave.


- Konkretni pokazatelji aktivnosti su da je udruga uspostavila izvrsnu suradnju s nekim od gradskih udruga kroz zajedničko djelovanje, što je rezultiralo njihovom kvalitetnijom prezentacijom i provedbom. Kroz medijsko oglašavanje i prezentacijom udruge na nekim od gradskih događanja, privuklo se preko 400 posjetitelja. Mora se napomenuti da posjetitelji nisu bili samo pasivni sudionici, nego su većina sudjelovali aktivno u aktivnostima udruge. Svojim aktivnostima udruga je privukla dio posjetitelja koji svoje slobodno vrijeme provode uz adrenalinske aktivnosti, što je pokazatelj da naš kraj ima i turističkog potencijala u tom području - ističu iz Udruge.

 

U izvješću su navedene i neke ključne aktivnosti iz 2017. godine, kao što su potpora povodom obilježavanja dana OSRH s UBH Lepoglava, potpora prilikom provedbe dana sporta, zabave i kulture „Višnjica 2017“ , okupljanje ljubitelja prirode "Vudelje 2017", airsoft susret "Mountain storm 2017" i mnoge druge. Najvažniji događaj u protekloj godini je dobivanje na korištenje kompleksa „Zagorjeplet“ u Lepoglavi, kojeg će udruga koristiti za svoje buduće aktivnosti.


Udruga je sudjelovala u humanitarnim akcijama za djecu bez roditelja iz doma "A.G Matoš -Zagreb" i pomogla udruzi "Sklonište dobrote - Varaždin".

U 2018. godini udruga će zadržati razinu dosadašnjeg broja aktivnosti, ali i uvoditi neke nove da bi se stvorila atraktivnost događaja. Na završetku skupštine članovi udruge zahvalili su Gradu Lepoglavi, OPG-u Geček, UBH Lepoglava i tajniku udruge Luki Veiću kao najzaslužnijem članu u 2017. godini uručenjem prigodne zahvalnice.

ozio_gallery_jgallery

© 2017 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava