Zagorjeplet

 

Kompleks „Zagorjeplet“ dan je na korištenje udruzi „P.A.S. klub Lepoglava“ po ovlaštenju vlasnika objekta. Udruga se obvezala da će održavati kompleks sukladno svojim mogućnostima, te djelomično zaustaviti propadanje i devastaciju objekta.
Kompleks se sastoji od upravne zgrade na koju se veže veliki hangar sa nekoliko manjih radionica. Velika hala nije upotrebljiva zbog industrijskog ulja koje je na podu. Drugi dio sastoji se od zgrade koja ima jednu veliku halu, dvije male hale i nekoliko manjih prostorija.
Kompleks će se postupno uključivati u igru, sukladno uređivanju i prilagođavanju za igru. Nikome nije dozvoljeno uništavanje, premještanje, modificiranje i prilagođavanje prostora i objekata u njima.

 

Pravilnik za igranje Airsofta u kompleksu Zagorjeplet

 

Ovaj pravilnik propisuje Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava u suradnji sa ostalim pojedincima i airsoft klubovima iz Republike Hrvatske. Pravilnik vrijedi samo za kompleks „Zagorjeplet“ u Lepoglavi. Ako druga udruga ili pojedinac žele preuzeti ovaj pravilnik i koristiti ga za svoj teren, izvorni vlasnik (P.A.S.Lepoglava) nema ništa protiv toga. Ovaj pravilnik pomaže organizatoru i sudionicima lakše i sigurnije provođenje airsoft susreta u kompleksu „Zagorjeplet“.

Pravilnik možete preuzeti ovdje: PRAVILNIK ZA IGRANJE AIRSOFTA U ZAGORJEPLETU

© 2017 Paintball, Airsoft i Survival klub Lepoglava